Sveitsisk konstruert og produsert Brannmur / Router / Access-Point for robuste miljø

Dette er et nyhetsbrev i fra MPL

Den nye robuste µGUARD fungerer som flerbruks Firewall / Router / Access Point og kommer med langvarig tilgjengelighet. Designet er optimalisert for ultra lavt strømforbruk, liten størrelse (SwaP-C) og med høyest fleksibilitet, pluss muligheten for drift i utvidet temperatur (-40° opp til + 85°C)

µGUARD kan utvides med opptil 10 ekstra håndterbare LAN-porter. µGUARD tilfører et pålitelig og unikt produkt til MPLs Industrial Network Solutions.

Den nye µGUARD kommer med funksjoner som:

  • Bredt inngangsspenningsområde 8–36VDC (andre på forespørsel)
  • 1Gbit Ethernet-porter (10/100/1000 Mbit støtte)
  • 2 x mPCIe-spor for (WLAN, GPRS, LTE, mSATA SSD, …)
  • 1 x M.2-spor med dual SIM-støtte for LTE
  • Sikkerhetsbevist OpenWRT-operativsystem
  • Langsiktig tilgjengelighet

µGUARD er tilgjengelig som OpenFrame på en kjøleplate som skal monteres i eksisterende hus eller skap, og i et standard industrihus for montering på vegg eller DIN-skinne. Hvis applikasjonen krever fiber, integrerer vi vår velprøvde TX2FX-modul. Alternativt tilbyr MPL en brannmurløsning med RJ45, M12 eller MIL-38999-kontakter. Standard driftstemperaturområde er -20°C til + 60°C og er valgfritt tilgjengelig i utvidet temperatur med -40°C opp til + 85°C.

µGUARD leveres forhåndsinstallert med en tilpasset versjon av OpenWRT (www.openwrt.org). Denne Linux-baserte innebygde distribusjonen gir all funksjonalitet som kreves for drift som IPV4 og / eller IPV6 brannmur og router. Den store mengden ekstra pakker tilgjengelig i forbindelse med MPL-støtte, gjør det mulig å lage din sikkerhetsløsning for hvert ruting- eller brannmurprosjekt.

Den robuste μGUARD er den ideelle og sikreste løsningen for alle robuste applikasjoner innen industri, offentlig transport og forsvar, der kvalitet, pålitelighet, ultra lavt strømforbruk og langvarig tilgjengelighet er nøkkelen.

Alle MPL-produktene er designet for langvarig tilgjengelighet, og µGUARD vil være tilgjengelig i minst 10 år. MPLs egen komponentlager garanterer reparasjoner i opptil 20 år. Utvidede temperaturområder kan oppfylles og testes i MPLs egne klimakamre etter kundens ønske.

For mer spesifik informasjon, besøk www.mpl.ch/t2874.html eller kontakt MPL AG direkte

Written by