Styrt 10-port Gigabit Switch i 19″ 1U Rack til bruk i kjøretøy

Nyhetsbrev fra MPL

Den universal styrte 10-port Gigabit Switch familien (µMAGBES) er mye brukt i robuste og tøffe miljøer. Det inkluderer tog, forsvar og maritim bruk. Den nye 19″ 10-port M12 løsningen er den mest kompakte og konstruert til å være robust. Den nye løsningen er designet ifølge MPL sin design filosofi som inkluderer; langsiktig tilgjengelighet, økt temperatur evne, og lave strøm krav.

µMAGBES kan bli operert i Mater-Slave konfigurasjon, gjør det mulig med et fleksibelt system med en kaskade av switcher, som gjør det enkelt å øke antallet med porter. 1U 19 «-løsningen er tilgjengelig med 10 styrte porter. Hvis det er behov for flere porter, f.eks. 19 porter, vil det bli gitt et 2U-hus. Internt er alle LAN-linjer utstyrt med låsbare headers og er rett koblet til den X-kodede M12 kontakt. Hvis du trenger D-coded (10/100Mbps), så er det ingen problem for vi kan anskaffe deg en løsning der også. Det samme gjelder hvis du trenger noen fiber porter.

Hvis du foretrekker status LEDer på alle portene som indikerer aktivitet eller hastighet på alle portene, er det tilgjengelig på et ekstern LED panel og kan bli implementert etter behov. Det samme gjelder for resten av swithcen og standard oppsett.

Standard input strøm for µMAGBES er 5-36VDC. 10-port switch bruker mindre enn 6w på full hastighet. Hvis ditt miljø kun har tilgang til AC, kan vi tilby løsning med volt etter ditt behov. De vifteløse switch løsningene er operasjonelle i miljøer fra -20°C og opp til +60°C, og med mulighet fra -40°C til 85°C.

µMAGBES produktet støtter funksjoner som(men ikke begrenset til):

 • Konfigurerbar via web interface(inkludert SSL), Telnet, SNMP (inkludert SNMPv3) eller RS232/USB (CLI)
  • Port-basert IEEE 802.1Q VLAN
  • IEEE 802.1D Rapid Spanning Tree Protocol
  • IEEE 802.1X MAC Address Checking
  • Quality if Service
  • Port Monitoring
  • Switch Statistics
 • Firmware Update via HTTP or TFTP
 • Down- and up-loadable configuration files in XML format
 • GMPv3 support

Disse funksjonene pluss alle ekstra funksjonaliteter gjør µMAGBES til en ideal kandidat for enhver robust, industriell og sikkert nettverk applikasjoner. På grunn av lavt strømforbruk, robust og fleksibelt design, er produktet godt egnet for ethvert innebygdt system og løsning. Mer informasjon om µMAGBES Gigabit Switch www.mpl.ch/t2873.html.

Denne artikkelen er oversatt i fra en artikkel fra MPL, med lenke til MPL sine hjemme sider her.

Written by