Mest kompakte Copper til Fiber Optic Media Converter – μTX2FX

Dette er en MPL nyhets artikkel

MPL utviklet og produserer et bredt utvalg av robuste Gigabit Ethernet Media Converters (TX2FX). Løsningen konverterer Fast & Gigabit Ethernet 100/1000Base- TX kobber LAN til en 100Base- FX eller en 1000-x optical port

Vi har nettopp avsluttet utviklingen av en ny mediakonverter (µTX2FX) som er ekstremt kompakt og kan brukes til å utvide eller oppgradere produkter med en fiberforbindelse. Bunn størrelsen til µTX2FX 73,5 x 28 mm.

Løsningene kommer med et produkt på board level produkt. Dette lar brukeren bygge den i eksiterende hus. Den nyeste Ethernet Media Converter kommer på kobbersiden med en lockable header med loddrett eller vannrett retning. Hvis det er behov for en RJ45-kontakt, er det forskjellige andre mediakonvertere (TX2FX) tilgjengelige fra MPL.

De har alle et bredt spennings området på 5VDC til 36VDC og bruker så lite som 1,5W. De kan brukes i temperaturområde fra -20°C til + 60°C. Med mulighet med utvidet temperaturområdet fra -40°C til + 85°C. Funksjoner som koblingstap og hastighetsoverføring eliminerer behovet for ekstra status LEDer, fordi koblingsstatusen og hastigheten på fiberforbindelsen vil forplantes gjennom mediakonverteren til kobberporten på værtssytemet. Dette forhindrer også falsk koblingsdeteksjon av operativsystemet, statusen til fiberlenken er den samme som statusen til vertsporten (host port).

PÅ grunn av den lave latency-en støtter den nye µTX2FX-løsningen til og med IEEE 1588 PTP eller IEEE 802.1AS gPTP-trafikk.

Med MPL-designede Ethernet-mediekonvertere kan enhver SFP-modul brukes som overholder MSA-standarden og er Ethernet-kompatibel.

Alle Ethernet Media Converters er 100% konstruert og produsert av MPL AG i Sveits.

For mer spesifik informasjon, besøk www.mpl.ch/t2875.html eller kontakt MPL AG direkte (du kan også kontakte oss i bytek for mer informasjon)

Written by