Mest robuste Intel gen 9 vifteløse løsning bygget inn i IP 67 hus

Nyhets brev fra MPL

Rugged PIP46

Med MILCOTS-46 presenterer MPL en mest moderne robust og vifteløs innebygd datamaskin basert på den niende. generasjon Intel-prosessor. Designet var utviklet med målet om å oppfylle MIL-STD-810 så vel som deler av DO160 spesifikasjoner.

Den tekniske tilnærmingen som er tatt, er veldig annerledes enn andre robuste løsningen i markedet.

Rugged PIP46

Den interne kablingen er eliminert så mye som mulig. D38999 MIL-kontaktene er loddet på spesielle MPL-utformede Star Flex PCB-er. EMI-beskyttelsen i hvert grensesnitt er integrert direkte kontakten på PCB-ene. Dette vil gi best EMI-effektivitet. For å interface mot det standard innebygde CPU-kortet fra MPL, er et paringsgrensesnittkort (ICC) blitt designet. Den fleksible delen av kontakten PCB er koblet til ICC som kobler kabelfri direkte til CPU-kortet. Med dette konseptet er MPL i stand til å møte i utgangspunktet enhver standard i det robuste databehandlingsmiljøet. Om nødvendig eller ønsket, kan brettene belegges og limes for å øke robustheten ytterligere.

Rugged PIP46

Hva er bærebjelken til de tekniske løsningene?
Hjertet til systemet er en i7 CPU loddet på board. For best varmeavledning er CPU-en ledende avkjølt uten behov for varme rør.
MILCOTS-46 leveres med grensesnitt som DVI-D, USB 2.0, GPIO-er, serielinjer, dual LAN og en bred strøminngang (10-36VDC). Ytterligere utvidelser kan gjøres over de interne utvidelses grensesnittene som mPCIe, m.2 eller PCIe / 104, WLAN, LTE, GPIOs, CAN, 1553 … Disse utvidelsene kan gjøres enkelt og raskt integreres i systemet. Dette gjør løsningen fleksibel og kostnadseffektiv tilpass bar. Som masselagring kan SATA, mSATA eller m.2 velges.

De valgte kontaktene i denne løsningen er:

Power:TVP02RW-9-35PN ( 6-pin )
Serial:TVP02RW-17-35SN ( 55-pin )
LAN:TVP02RW-15-35SN ( 37-pin )
DVI/USB:TVP02RW-15-35SA ( 37-pin )

311/5000Denne MILCOTS-46 kan settes i forskjellige ventemodusnivåer (selv under 95 mW) og kan også startes med Wake-on-LAN (WOL). Driftsforbruket er mellom 5 og 65W, og strømforbruksnivået begrenses. Dette gjør det mulig å bruke både strømsparing og strøm sultne applikasjoner.

MILCOTS-46 er 100% konstruert og produsert av MPL AG i Sveits. Alle MPL-produktene er designet for langsiktig tilgjengelighet og vil være tilgjengelige i minst 10 år. MPLs eget komponentlager garanterer reparasjoner i opptil 20 år. Utvidede temperaturområder kan oppfylles og testes i MPLs egne klimakamre etter kundens forespørsel.

For mer informasjon (datablad), besøk www.mpl.ch/t2401.html

Vennlig hilsen,
MPL-teamet ditt

Dere kan også kontakt oss via telefon eller sende forespørsmål på vår kontakt oss side

Written by