Ny minste konstruerte brannmur / ruter / AP for tøffe miljøer

Den siste µGUARD er en brannmur / ruter / tilgangspunkt med langvarig tilgjengelighet. Designet er optimalisert for ekstremt lavt strømforbruk, liten størrelse (SwaP) og høyeste fleksibilitet, pluss muligheten for utvidet temperatur på -40 ° opp til + 85 ° C.

Den nye robuste µGUARD kan utvides med ytterligere 10 porter over µMAGBES (styrt 10-port bryter). ΜGUARD og µMAGBES legger til pålitelige og unike produkter til MPLs Industrial Network Solutions.

µGUARD har funksjoner som:
• Bredt inngangsspenningsområde 8? «36VDC (andre på forespørsel)
• 3 x 1 Gbit Ethernet-porter
• 10/100/1000 Mbit støtte
• Enkel integrering av 10-port bryter (µMAGBES)
• 2 x mPCIe-spor
• 1 x M.2-spor med dobbelt SIM-støtte
• Proven OpenWRT operating system
• Langsiktig tilgjengelighet

De interne to miniPCIe-sporene og M.2-sporet tillater forskjellige utvidelser (WLAN, GPRS, LTE, mSATA SSD, …). µGUARD er tilgjengelig som OpenFrame på en kjøleplate som skal monteres i eksisterende hus eller skap. Fiber kan leveres via en ekstra modul (TX2FX). Alternativt tilbyr MPL en brannmurløsning med RJ45, M12 eller MIL-38999-kontakter. Standard driftstemperaturområde er -20 ° C til + 60 ° C og er valgfritt tilgjengelig i utvidet temperatur på -40 ° opp til + 85 ° C.

µGUARD kommer forhåndsinstallert med en tilpasset versjon av OpenWRT (www.openwrt.org). Denne Linux-baserte innebygde distribusjonen gir all funksjonalitet som kreves for drift som IPV4 og / eller IPV6 brannmur og ruter. Den enorme mengden tilleggspakker som er tilgjengelige sammen med MPL-støtte, gjør det mulig å lage en løsning for hvert ruting- eller brannmurprosjekt.

Det robuste µGUARD er den ideelle og sikreste løsningen for alle robuste industri-, offentlig transport- og forsvarsapplikasjoner, der kvalitet, pålitelighet, ultra lavt strømforbruk og langsiktig tilgjengelighet er nøkkelen.

Alle MPL-produktene er designet for langsiktig tilgjengelighet og µGUARD vil være tilgjengelig i minst 10 år. MPLs eget komponentlager garanterer reparasjoner i opptil 20 år. Utvidede temperaturområder kan oppfylles og testes i MPLs egne klimakamre etter kundens forespørsel.

µGUARD er 100% konstruert og produsert av MPL AG i Sveits og oppfyller eller overgår de vanligste standardene. Spesielle referanser er: EN 55022, EN 55024, EN 61000, MIL-STD-461E, EN 60068, EN 50155, MIL-STD-810G, EN 60601, EN 60950, CE, IEC 60945, IACS og E10.Written by