Den ekstreme robuste datamaskinen løsningen nå med 8. og 9. generasjon Intel CPU

Den ekstreme robuste datamaskinen løsningen nå med 8. og 9. generasjon Intel CPU

Med PIP40 presenterer MPL den nyeste vifteløse innebygde datafamilien med den 8. generasjon Intel-prosessorer. Med mange års erfaring (siden 1985) i utvikling og produksjon av ekstremt robuste innebygde løsninger har gjort PIP40-familien mulig. I nær fremtid kan den 9. CPU-generasjon fra Intel også brukes på PIP40-plattformen.

Dättwil Sveits, juni 2019

Fit, Form and Function (FFF) på PIP-en og den uovertrufne påliteligheten er viktige argumenter. Støt og vibrasjon, utvidede temperaturer, fullfører den robuste og langsiktige PIP40-familien. Basisversjonen er utstyrt med grensesnitt som skjerm port, DVI-D, USB 3.1, RS232 / 422/485 …. Ytterligere utvidelser vil bli gjort over de interne ekspansjonsgrensesnittene som mPCIe, m.2 eller PCIe / 104. WLAN, LTE, GPIO, CAN … kan enkelt og raskt integreres i systemene. Dette gjør løsningen fleksibel og kostnadseffektiv tilpass bar. Som masselagring, kan SATA, mSATA og m.2 velges.

Din søknad krever støtte for TPM 2.0 (Trusted Platform)? Ingen problem, det er tilgjengelig som tilleggsmodul. PIP40-familien kan settes inn i ulike standbymodusnivåer (selv under 95 mW) og med Wake On LAN (WOL), kan systemet startes. Det operative strømforbruket er mellom 5 og 65 W, og strømforbruket kan begrenses. Dette gjør det mulig å bruke både strømsparing og strømkrevende applikasjoner. VPro-teknologien utvider bruken av familieoppløsningen PIP40. Ytterligere finesser og gadgets av PIP40-familien finner du på MPLs hjemmeside www.mpl.ch.

Den første løsningen av PIP40 Family MPL er å tilby, er PIP46 med i7-8850H emedded CPU. PIP46 er nå tilgjengelig i MPL standardhus med DIN-Rail eller flensmontering. Ytterligere hus som MIL og 19 «rack er under forberedelse. Open frame versjonen (CPU bord på kjøleplaten) passer best for montering i eksisterende kabinett og trange områder. Ved områder med vibrasjoner kan løsningen leveres med låsbare hoder . Tilpassede versjoner er MPLs styrke!

PIP40-familien vil være tilgjengelig i minst 10 år. MPLs egen komponentbeholdning garanterer reparasjoner i opptil 20 år. Utvidede temperaturområder kan oppfylles og testes i MPLs egne klimakamre etter kundens forespørsel.

PIP40-familien er 100% konstruert og produsert av MPL AG i Sveits og oppfyller eller overgår de vanligste standardene. Spesielle referanser er: EN 55022, EN 55024, EN 61000, MIL-STD-461E, EN 60068, EN 50155, MIL-STD-810G, EN 60601, EN 60950, CE, IEC 60945, IACS og E10.

For mer informasjon klikk her for å komme inn på mpl sine sider, kontakt oss eller få mer informasjon fra våre sider her.

Written by