Neste Generasjon Managed Robust Gigabit Switch-løsning med 10, 19 eller 28 porter

MPL utvider sin pålitelige og robuste Switch Family med en 10-port åpen ramme-switch som kan utvides opptil 28 porter. Den nye løsningen er designet i henhold til MPLs designfilosofi som inkluderer; langsiktig tilgjengelighet, utvidet temperaturkapasitet, fleksibilitet og lave strømkrav.

Dättwil Switzerland, June, 2018

Den nye μMAGBES-switchen kommer som administrert og uhåndtert versjon og integrerer 10 porter med 1Gbit. Den robuste bryteren kan utvides i trinn på 9 porter (19, 28, … porter). Alle porter blir utført som låsbare hoder for å møte applikasjonsbehov i ulike bransjer som jernbane, maritimt, forsvar, eller noe robust industrielt miljø. Det er den perfekte switchen for å bygge pakkede løsninger, uansett om RJ45, M12 eller MIL-38999 kontakter er nødvendig. Løsningen kan til og med være utstyrt med fiber porter. Den åpne ramme μMAGBES switchen er ekstremt kompakt (115 x 75 mm). Derfor er det den perfekte løsningen som skal tilpasses og integreres på små steder. Alle porter har status dioder, som viser aktiviteten og hastigheten til hver port. LED-signalene kan også nås eksternt. Det samme gjelder også tilbakestillings bryteren og standardinnstillingene.

Inngangseffektbehovet til μMAGBES er 5-36VDC og enheten bruker mindre enn 6W ved full hastighet med 10 porter i drift. Produktet kan drives i omgivelser mellom -20 ° C og + 60 ° C og eventuelt -40 ° C til + 85 ° C. ΜMAGBES trenger ikke å avkjøles av en vifte.

μMAGBES-produktet støtter funksjoner som (men ikke begrenset til):
• Konfigureres via webgrensesnitt (inkludert SSL), Telnet, SNMP (inkl. SNMPv3) eller RS232
– Portbasert og IEEE 802.1Q VLAN
– IEEE 802.1D Rapid Spanning Tree Protocol
– Kontroll av IEEE 802.1X MAC-adresse
– Tjenestekvalitet
– Portovervåking
– Switch statistikk
• Digital diagnostisk overvåking (DDM) i henhold til SFF-8472
• Firmware Update via HTTP eller TFTP
• Ned- og opplastbare konfigurasjonsfiler i XML-format
• IGMPv3-støtte
• Port trunking

Disse funksjonene, andre funksjoner og fleksibiliteten gjør μMAGBES til den ideelle kandidaten for et robust, industrielt og sikkert nettverksprogram. På grunn av lavt strømforbruk, robust og fleksibel design, er produktet godt egnet for innebygde systemer og løsninger. μMAGBES er tilgjengelig som åpen ramme løsning, samt i konfigurasjoner med RJ45 eller M12 kontakter (delvis eller alle porter). Alt integrert i kabinetter med DIN-skinne, flens eller 19-tommers stativmontering. I tillegg tilbyr MPL løsninger med IP67 MIL-kabinett og MIL-kontakter av kundens valg.

μMAGBES 10-port switch (HW & SW) er 100% designet og produsert av MPL AG i Sveits. Dette garanterer best kvalitet, langsiktig tilgjengelighet og langvarig reparasjon, og gir deg sikkerhet du kan stole på.
Mer informasjon om μMAGBES 10-port bryteren finner du på MPLs nettside

Om selskapet
MPL AG ligger i Sveits og ble grunnlagt i 1985. Siden begynnelsen står MPL for robuste design, langsiktig tilgjengelighet, lavt strømforbruk og vifteløse konsepter. Produktene er designet fra grunnen til å lykkes i utvidet temperatur og oppfyller de høye kravene til robuste miljøer.

Written by